Clever Side Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 5. | Kövess minket

(Galaxis) Útikalauz szülőknek

Célunk, hogy a hagyományos iskolai oktatás mellett megtanítsuk a fiatalokat a digitális tér okos használatára, az egyéni készségek fejlesztésére, a csapatmunkára annak érdekében, hogy a jövő munkavállalóiként könnyedén megállják majd a helyüket és megfeleljenek a kihívásoknak.

Szülőként jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon hogyan kell ideálisan egyensúlyozni a virtuális világok, több dimenziós terek, okos eszközök és a kézzel fogható, szerves élet közt, a gyerekek nevelését illetően? Milyen digitális eszköz való az adott korosztálynak, és hogyan kell elmagyarázni a tudatos használatát? Mit kell tudni a médiafogyasztásról? Miként kell szülőként a gyerekeknek elmagyarázni mindazt, amit mi is nehezen követünk le a technológiai változásokat illetően?

A Clever Side nem csak egy tanfolyam gyerekeknek, hanem tanácsadó-pont a szülőknek is. Kurzusaink során a szülő-gyerek-oktató hármasának folyamatos munkája zajlik, amelyben megosztjuk szakmai tapasztalatainkat és felkészítjük a szülőket arra, hogy gyerekeiket korosztályi adottságainak megfelelően kísérni tudják a digitális tudás és tudatos médiafogyasztás módszerének elsajátításában.

  • Minden tanulónk eredményeiről a kurzusok végén beszámolunk.
  • A szülőknek a kurzusaink elején és végén tanácsadást tartunk. Témáink az adott tananyag és az adott korosztálynak megfelelő biztonságos internetezés, tudatos médiafogyasztás.