Clever Side Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 5. | Kövess minket

(Galaxis) Útikalauz nekünk

Szülőként jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon hogyan kell ideálisan egyensúlyozni a virtuális világok, több dimenziós terek, okos eszközök és a kézzel fogható, szerves élet közt, a gyerekek nevelését illetően? Milyen digitális eszköz való az adott korosztálynak, és hogyan kell elmagyarázni a tudatos használatát? Mit kell tudni a médiafogyasztásról? Miként kell szülőként a gyerekeknek elmagyarázni mindazt, amit a technológiai változásokat illetően mi is nehezen követünk le?

A Clever Side azért jött létre, hogy segítse a családokat. A hagyományos iskolai oktatás mellett szeretnénk megtanítani a fiatalokat a digitális tér okos használatára, az egyéni készségek tudatos fejlesztésére, a csapatmunkára annak érdekében, hogy a jövő munkavállalóiként könnyedén megállják majd a helyüket és megfeleljenek a kihívásoknak. Ezért indítottunk egy olyan iskolát, ahol szaktudásunk és kreativitásunk legjavát adjuk, ahol a diákok megismerhetik az alkotás örömét a digitális technológia és a média eszközeivel.

Külön köszönetet szeretnénk mondani partnereinknek

Az iskolánknak otthont adó RolliPollinak, az online gyerektartalmak specialistájának a 4KidsNetwork-nek, a tananyag fejleszésében résztvevő szakembereknek, partnerünknek, az EPAM Systems-nek és mindenkinek aki segített a CleverSide-ot létrehozni!

Kinback Szilvia, Hosszu-Hatosi Anita, Paul Ágnes

A CleverSide alapítói

Partnereink: