Clever Side Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 5. | Kövess minket

Új kurzusok a CleverSide-ban szeptembertől!

Minden korosztály számára egyéni tananyagot állítunk össze a technológiai fejlődés és a változó médiafogyasztási szokások figyelembevétele mellett.  A 6-10 éves korosztálynál elsősorban az informatika, a programozás és az alapvető digitális ismeretek elsajátítása áll a középpontban, majd ezt egészítjük ki a biztonságos internet használatával. Tíz éves kortól a programozás és a robotika mellett elindítjuk média képzésünket is. Fejlesztjük a reklám- és médiatudatosságot és számos olyan eszköz – mint például a minden zsebben ott lapuló mobiltelefon – okos használatát mutatjuk be, amivel segítjük az önkifejezés és alkotás kreatív világának fejlődését. Célunk, hogy a Clever Side-ban elsajátított játékos alkotás egy biztos tudásbázist biztosítson, a felnőtté válás és a karrier út megtalálásának folyamatában.

A fiatalok profi szakemberektől nyerhetnek betekintést a programozás, filmkészítés, vloggerkedés, prezentáció készítés világába.  10 éven felüli csoportjainkkal ellátogatunk televíziókhoz, rádiókhoz, reklámügynökségekhez, nyomdákhoz, szerkesztőségekhez, IT-cégekhez és rendszeresen érkeznek hozzánk vendégelőadók is, akik szakmai tapasztalatukkal gazdagítják a fiatalok tudását.

Aktuális kurzusaink kínálatára az űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Féléves kurzusaink nyolc éves kortól heti 1×75 percesek. A hatékony tanulás érdekében csoportjaink létszáma maximum 12 fő, hogy célzottan a csoport igényeit és képességeit felmérve dolgozhassunk. Számunkra fontos egy vidám, összetartó közösség építése, ami túlmutat csupán a tananyag elsajátításánál. A témavezetett csoportmunka során az együttműködés, érvelés, tárgyalás és prezentálás készségeinek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Minden óra online és offline feladatok kombinációjából épül fel, a kész projektmunkákat pedig rendszeresen bemutatjuk.