Clever Side Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 5. | Kövess minket

NYÁRI táborok a CleverSide-ban!

Szeretettel ajánljuk a FORTNITE és MÉDIA táborainkat a 8-14 éves korosztálynak! A napközis táborok reggel 9.30-kor kezdődnek és a tematikának megfelelő programokat, valamint egyéb szabadidős elfoglaltságokat tartalmaznak bent és szabadban egyaránt.  A táboraink alapkoncepciója, hogy az adott tematikán túl színes és vidám programokkal fejlesszük a fiatalok visszajelzés kultúráját és az együttműködési készségüket. Csoportjaink maximális létszáma 12 fő, hogy mindenkire kiemelt figyelem jusson. Görgessen tovább a táboraink kínálatáért, melyekre az űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Kurzusok a jövő munkavállalóinak

Minden korosztály számára egyéni tananyagot állítunk össze, folyamatosan frissítve azt a technológiai fejlődés és a változó médiafogyasztási szokások figyelembevétele mellett.  A 6-10 éves korosztálynál elsősorban az informatika, a programozás és az alapvető digitális ismeretek elsajátítása áll a középpontban, majd ezt egészítjük ki a biztonságos internet használatával. Tíz éves kortól a programozás mellett elindítjuk multimédia képzésünket is, majd minden korosztálynak megfelelően bemutatjuk a média világát és fejlesztjük a reklámtudatosságot. A fiatalok profi szakemberektől nyerhetnek betekintést a programozás, filmkészítés, vloggerkedés, prezentáció készítés világába.  10 éven felüli csoportjainkkal ellátogatunk televíziókhoz, rádiókhoz, reklámügynökségekhez, nyomdákhoz, szerkesztőségekhez, IT-cégekhez és rendszeresen érkeznek hozzánk vendégelőadók is, akik szakmai tapasztalatukkal gazdgítják a fiatalok tudását.

Aktuális kurzusaink kínálatát a lább megtalálja, melyekre az űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Féléves kurzusaink heti 1×90 percesek. A hatékony tanulás érdekében csoportjaink létszáma maximum 12 fő, hogy célzottan a csoport igényeit és képességeit felmérve dolgozhassunk. Számunkra fontos egy vidám, összetartó közösség építése ami túlmutat csupán a tananyag elsajátításánál. A témavezetett csoportmunka során az együttműködés, érvelés, tárgyalás és prezentálás készségeinek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Minden óra online és offline feladatok kombinációjából épül fel, a kész projektmunkákat pedig a kurzusok végén bemutatjuk.