Clever Side Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 5. | Kövess minket

Kurzusok a jövő munkavállalóinak

A világ egy színes alkotótér, amelyben a technológiai tudás segít, hogy az ötleteinket és az álmainkat megvalósíthassuk.

A kurzusok egymásra épülő tananyagokból épülnek fel. A 6-10 éves korosztálynál elsősorban az informatika, a programozás és alapvető digitális ismeretek elsajátítása áll a középpontban, majd ezt egészítjük ki a biztonságos internet használatával. Tíz éves kortól a programozás mellett elindítjuk multimédia képzésünket is, majd az életkornak megfelelően egyre jobban megismerjük média világát és fejlesztjük a reklámtudatosságot. A fiatalok profi szakemberektől nyerhetnek betekintést a zene szerkesztés, filmezés komplex világába is.  Előre leszervezett látogatásokat is tervezünk majd informatikai és médiacégekhez, reklámügynökségekhez, nyomdákhoz, szerkesztőségekhez.

Féléves kurzusaink heti 1×90 percesek. A hatékony tanulás érdekében csoportjaink létszáma maximum 12 fő, hogy célzottan a csoport igényeit és képességeit felmérve dolgozhassunk. Számunkra fontos egy vidám, összetartó közösség építése ami túlmutat csupán a tananyag elsajátításánál. A témavezetett csoportmunka során az együttműködés, érvelés, tárgyalás és prezentálás készségeinek fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Minden óra online és offline feladatok kombinációjából épül fel, a kész projektmunkákat pedig a kurzusok végén bemutatjuk.