Önálló programozás, ismerkedés az internet biztonságos használatával 8-9 éveseknek

Clever Side Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 5. | Kövess minket

Önálló programozás, ismerkedés az internet biztonságos használatával 8-9 éveseknek

Ft16 000
Categories:

About this course

Munkamódszerünk:  Csapatmunkára építő, kooperációt fejlesztő játékos feladatok, melyekben egyre nagyobb szerepet kap az önálló munkavégzés is. Az elsajátított készségeket és a munkánk eredményét egy bemutató órán prezentáljuk, ahol mindenki szerepet kap!

 

Elsajátítható alaptudás: 

  • programozás – Scratch 2. szint
  • biztonságos internetezés alapszabályai – 1. szint
  • a média világának megismerése, reklámtudatosság – 1. szint 
  • prezentációs alapkészségek elsajátítása
  • projektmunka megismerése: tervezés és alkotás csapatban

Tematika: A programozás alapjainak megismerése után egy képzeletbeli város apró részleteibe tekinthetünk bele. A történetet mindenki maga írja és tervezi, majd leprogramozza. Scratchben a kurzus végére már ismerik a diákok az alapvető programozási utasításokat és tudják alkalmazni azokat. Egyszerűbb ‘játékot’ is készítünk, amelyben mindenki önállóan megalkothatja szereplőit és alapvető utasításokkal irányíthatja őket. Képesek lesznek több szereplő egymással való interakciójának létrehozására. A projekthez média anyagokat készítenek az adott témában, melyek során megtanulják a biztonságos internetezés szabályainak alapjait és megismerkednek a reklámtudatosság fogalmával. 

Kurzusainkat a tanévekhez igazodóan fél éves bontásban kínáljuk. A havidíj 16 000 Ft.-/hó, amely heti egy, 90 perces órát tartalmaz. További információért kattintson ide.