Kid eAcademy – Ismerkedés a programozással és az internet biztonságos használatával 8-10 éveseknek – Scratch programozó csoport

Clever Side Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 5. | Kövess minket

Kid eAcademy – Ismerkedés a programozással és az internet biztonságos használatával 8-10 éveseknek – Scratch programozó csoport

Ft16 000
Categories:

About this course

Tematika: Scratch alapfokú kurzusunk végére már ismerik a diákok az alapvető programozási utasításokat és tudják alkalmazni azokat. Játékokat is készítünk, amelyben mindenki önállóan megalkothatja szereplőit és alapvető utasításokkal irányíthatja őket. A történeteket mindenki maga rajzolja és tervezi, majd leprogramozza. Képesek lesznek több szereplő egymással való interakciójának létrehozására is. A projekthez média anyagokat készítenek az adott témában. A haladó kurzuson az első éves tudásra alapozva már komplex feladatokat tervezünk és valósítunk meg. Egy-egy témakört, problémát több oldalról megvitatunk és feldolgozzuk.

 

Munkamódszerünk: Csapatmunkára építő, kooperációt fejlesztő játékos feladatok, melyekben egyre nagyobb szerepet kap az önálló munkavégzés is. Az elsajátított készségeket és a munkánk eredményét rendszeresen bemutatjuk a szülőknek.

 

Elsajátítható tudás: 

  • programozás – Scratch alap / haladó szinten
  • LEGO Mindstorms robotok programozása – alapfok
  • biztonságos internetezés alapszabályai 
  • prezentációs alapkészségek elsajátítása
  • projektmunka megismerése: tervezés és alkotás csapatban

 

Mikor? 

Február 4-től minen KEDDen, 16.15-től 17.30-ig
Kurzusainkat a tanévekhez igazodóan 75 perces tanórákon, fél éves bontásban kínáljuk. 

Célunk, hogy összetartó munkacsoportokat és komplex tudásanyagot tudjunk átadni, ezért FÉLÉVES tematikákban tartjuk képzéseinket. Várjuk a félév közben bekapcsolódni vágyókat is, akiknek felzárkoztató órát tartunk. Csoportjaink maximális létszáma 12 fő. Betegség és hiányzás esetén lehetőséget adunk a pótlásra is előre egyeztetett időpontban.

A havi díjakat átutalással vagy bankszámlára való befizetéssel lehet teljesíteni az adott hónap első órájáig. Állandó, fejenként 5% kedvezményt biztosítunk testvérek részére a kurzusok díjából egész évben, valamint tagjai vagyunk a Hegyvidék Kártya programnak is, így a kártya birtokosai is 5% kedvezményben részesülnek.

A kurzusokról további információt szívesen adunk, az űrlap kitöltésének segítségével, vagy a hello -kukac- cleverside.hu e-mail címen.