Clever Side Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 5. | Kövess minket

Próbaórák, tanmenet, árak

Szeretettel várunk mindenkit ingyenes próbaóráinkon szeptemberben, délutánonként!   Bízunk benne, hogy az első találkozás velünk már jól szemlélteti azt az elhivatottságot és lelkesedést, amellyel már alig várjuk, hogy minél több digitális tudást és kreatív önkifejező készséget tudjunk átadni, számos  kihívást jelentő, vidám feladat segítségével! A pontos időbeosztást a jelentkezési ív kitöltése után adjuk meg.

Tanmenet, áraink

Kurzusaikat a tanévekhez igazodóan fél éves bontásban kínáljuk. Havidíj 16 000 Ft.-/hó, amely heti egy, 90 perces órát tartalmaz.

Célunk, hogy összetartó munkacsoportokat és komplex tudásanyagot tudjunk átadni, ezért FÉLÉVES tematikákban tartjuk képzéseinket. Várjuk a félév közben bekapcsolódni vágyókat is, akiknek felzárkoztató órát tartunk. Csoportjaink maximális létszáma 12 fő.

Félévente összesen 16 alkalommal találkozunk, betegség és hiányzás esetén lehetőséget adunk a pótlásra is előre egyeztetett időpontban.

A havi díjakat átutalással vagy bankszámlára való befizetéssel lehet teljesíteni az adott hónap első órájáig. Állandó, 10% kedvezményt biztosítunk testvérek részére a részvételi díjból.

Felkeltettük érdeklődését? Nézzen be egyik óránkra ingyen!