Clever Side Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 5. | Kövess minket

Előre a jövőbe!

Missziónk, hogy a formális oktatási rendszer tudásbázisát kiegészítsük kreatív és digitális készségek fejlesztésével és egy olyan képzést nyújtsunk, amellyel könnyedén lehet érvényesülni.

…MERT a következő évtizedek munkaerőpiacán szükség lesz a digitális írástudásra, a kreativitásra, a problémamegoldó gondolkodásra, a tudás új helyzetekben való alkalmazására.

A fiatalok ösztönös, de passzív ismereteit szeretnénk átfordítani használható aktív tudássá. Ezért indítottunk egy olyan iskolát, ahol szaktudásunk és kreativitásunk legjavát adjuk, ahol a diákok megismerhetik az alkotás örömét a digitális technológia és a média eszközeivel.

Célunk, hogy egy összetartó, vidám közösséget építsünk, amelybe jó visszatérni, benne felnőni, hogy mire mindenki eléri nálunk az érettség korát már magabiztosan tudjon a pályaválasztás elé állni.

Külön köszönetet szeretnénk mondani partnereinknek

Az iskolánknak otthont adó RolliPollinak, az online gyerektartalmak specialistájának a 4KidsNetwork-nek, a tananyag fejleszésében résztvevő szakembereknek, partnerünknek, az EPAM Systems-nek mindenkinek aki segített a CleverSide-ot létrehozni!

Kinback Szilvia, Hosszu-Hatosi Anita, Paul Ágnes

A CleverSide alapítói

Partnereink: